Categorieën
Libris

Pim Piloot en Jan Politieman

Pim Piloot en Jan Politieman 9789044843330
Koop online het boek Pim Piloot en Jan Politieman. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 20.95. Pim Piloot en Jan Politieman heeft EAN 9789044843330 en is geschreven door Ruth Wielockx.

Pim Piloot is dol op vliegtuigen. Voor elk klusje heeft hij er wel een. Een blusvliegtuig, een vrachtvliegtuig, een dubbeldekker, een helikopter … Pim staat altijd klaar om zijn vrienden vliegensvlug bij te staan. En als hij even tijd heeft, haalt Pim Piloot zijn stuntvliegtuig boven. Dan wordt hij een echte stuntpiloot. Als dat maar goed afloopt …
Jan Politieman heeft vandaag een belangrijke opdracht. De hoofdcommissaris heeft hem gevraagd een topgeheime brief te posten. Jan gaat meteen op pad, maar onderweg verdwijnt zijn pet plotseling van zijn hoofd. Samen met zijn speurhond Snuffel zet hij de achtervolging in. Zal Jan zijn politiepet terugvinden?
Twee grappige en spannende verhalen over een behulpzame piloot en een dappere politieman. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.