Categorieƫn
Libris

Little yoga – kaartenset

Little yoga - kaartenset 9789401304542
Koop online het boek Little yoga – kaartenset. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.99. Little yoga – kaartenset heeft EAN 9789401304542 en is geschreven door Lana Katsaros.

Yoga alleen voor volwassen? Welnee: met 'Little Yoga' kunnen ook de allerkleinsten hun innerlijke yogameester ontdekken. Van de Leeuw tot de Banaan: de mooie kaartenset 'Little Yoga' bevat 50 prachtig ontworpen kaarten met yogaoefeningen om samen met je kinderen te doen. Op elke kaart staat een illustratie van de yogahouding en achterop staan eenvoudige instructies. Het bijbehorende boekje bevat eveneens 50 unieke flows voor allerlei momenten en gelegenheden. Zo is er een flow voor een goede start in de ochtend en een voor het loslaten van woede. Op die manier verandert yoga door 'Little Yoga' in een leuke, ontspannende en fijne bezigheid voor ouder en kind. Perfect voor alle kleine yogi's!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.