Categorie├źn
Libris

Peppa Pig-Peppa in de ruimte

Peppa Pig-Peppa in de ruimte 9789047870708
Koop online het boek Peppa Pig-Peppa in de ruimte. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 10.99. Peppa Pig-Peppa in de ruimte heeft EAN 9789047870708 en is geschreven door Neville Astley.

'Peppa in de ruimte' is een vrolijk prentenboek over de ruimte en het heelal, voor kinderen vanaf 2 jaar. Met een buitenaards spectaculair omslag!Peppa gaat met haar klas naar het ruimtevaartmuseum. Daar leren ze over de maan en de planeten. En iedereen mag een astronautenhelm op om te voelen hoe het is om als echte astronaut op de maan te lopen!Peppa Pig is het schattige en ondeugende biggetje uit de gelijknamige wereldberoemde en razend populaire animatieserie. Ze woont samen met haar kleine broertje George, Mama Big en Papa Big en houdt van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Peppa's avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.