Categorieën
Libris

Mysterie Pocket

Mysterie Pocket 9789082204599
Koop online het boek Mysterie Pocket. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 9.95. Mysterie Pocket heeft EAN 9789082204599 en is geschreven door Susan van 't Hullenaar.

De Groene Hand is een geheime club van vijf kinderen. In deze Mysterie Pocket beleven ze twee geheimzinnige en soms gevaarlijke avonturen:
– Het raadsel bij de oude fabriek: Tijdens een schoolweekend gebeuren er raadselachtige dingen. Het hotelpersoneel gedraagt zich raar. Wie is te vertrouwen, en wie niet? En wat is er gaande in de fabrieksruïne vlakbij?
– De verdwenen kamer: De kinderen bouwen een boomhut op een verlaten terrein, om een verdacht busje te bespioneren. Al snel ontdekken ze héél vreemde zaken. Welke oude en nieuwe geheimen bewaart het terrein?
Met leuke extra's, zoals opdrachten, raadsels, doe-dingen, tips en een geheim notitieboek speur je echt mee met De Groene Hand.
'Het zijn mijn favoriete boeken!'- Noor (10 jaar)
'Een verrassende, avontuurlijke én spannende serie. Voor thuis en in de klas.' – Chelin Greuter, Boekhandel Blankevoort
'Een aanrader voor lezers vanaf ca 9 jaar' – Margriet Obers voor NBD Biblion

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.