Categorieën
Libris

Hidde Haan vloog naar de maan

Hidde Haan vloog naar de maan 9789025776398
Koop online het boek Hidde Haan vloog naar de maan. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Hidde Haan vloog naar de maan heeft EAN 9789025776398 en is geschreven door Bette Westera.

'Hidde Haan vloog naar de maan' is een kinderboek vol versjes die geschikt zijn voor kinderen vanaf 7 jaar en AVI-verantwoord zijn. Want gedichten zijn leuk voor iedereen, óók voor beginnende lezers – laat dat maar aan Bette Westera over! In de 29 gedichtjes in deze bundel stelt ze steeds opnieuw een dier voor dat een klein avontuur beleeft. De vele grapjes, spelletjes met klank en Westera's karakteristieke eigenwijze rijm maken deze versjesbundel een feest om zélf te lezen. Een fijne kennismaking met poëzie voor AVI-lezers en kinderen die net AVI-uit zijn. De versjes zijn met een oplopende moeilijkheidsgraad in de bundel opgenomen, zodat ze met de lezers meegroeien. Het werk van Barbara de Wolf is de perfecte match bij de komische versjes: in haar collages geeft ze de dieren met al hun typische eigenschappen een heel eigen gezicht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.