Categorieën
Libris

De leukste stomste dag ooit

De leukste stomste dag ooit 9789024597383
Koop online het boek De leukste stomste dag ooit. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. De leukste stomste dag ooit heeft EAN 9789024597383 en is geschreven door Sophy Henn.

Met het briljante prentenboek De leukste stomste dag ooit van Sophy Henn verdwijnt onmiddellijk elke boze kinderbui. Een herkenbaar en geestig verhaal voor alle peuters en kleuters… en hun ouders!
Sem vindt het de stomste dag ooit. Hij loopt boos weg, zeker tot aan het einde van de tuin. Maar wanneer het tijd is om terug naar huis te gaan, ontdekt hij dat de dag vol verrassingen zit. Stampvoeten kan zomaar in een huppeltje veranderen, gezucht in gejuich en gebrul in een lied. Misschien is Sems dag toch zo stom nog niet…
Dit prentenboek, in een vrolijke vertaling van auteur en vertaler Joukje Akveld, nodigt kinderen uit tot meehuppelen, juichen en zingen. Sophy Henn is in Engeland een prijswinnende auteur-illustrator en bekend van haar graphic novel-serie Pizazz.
‘Een hartverwarmend en grappig verhaal voor kinderen die een driftbui hebben.’ Lovereading4schools.co.uk

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.