Categorieën
Libris

Jarig met Dikkie Dik – Hoera, 3 jaar!

Jarig met Dikkie Dik - Hoera, 3 jaar! 9789025772659
Koop online het boek Jarig met Dikkie Dik – Hoera, 3 jaar!. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 7.50. Jarig met Dikkie Dik – Hoera, 3 jaar! heeft EAN 9789025772659 en is geschreven door Jet Boeke.

'Jarig met Dikkie Dik – Hoera, 3 jaar!' is een feestelijk verjaardagsboek mét een mooie verjaardagsbutton voor jarige peuters.

Jarig zijn wordt nog leuker als je het feestelijke Dikkie Dik-verjaardagsboek 'Jarig met Dikkie Dik – Hoera, 3 jaar!' cadeau krijgt. In dit vrolijke kartonboekje viert Dikkie Dik zijn tweede verjaardag samen met je peuter. En als klap op de vuurpijl zit er een prachtige Dikkie Dik-verjaardagsbutton bij die de jarige Job hoogstwaarschijnlijk ook ná het feest zal willen blijven dragen. Voor kinderen van bíjna 3 jaar.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.