Categorieën
Libris

Boer Boris vriendenboekje

Boer Boris vriendenboekje 9789025772680
Koop online het boek Boer Boris vriendenboekje. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 12.50. Boer Boris vriendenboekje heeft EAN 9789025772680 en is geschreven door Ted van Lieshout.

Het Boer Boris-vriendenboekje is een geweldig cadeau voor fans van het stoere boertje!

Met het Boer Boris-vriendenboekje in zijn of haar rugzak stapt elke kleine Boer Boris-fan trots als een pauw de crèche of school binnen. Er is voldoende plek om alle vriendjes in te laten schrijven en tekenen over hun lievelingsdingen en dromen. Een mooi bezit voor nu en later, voor kinderen vanaf 3 jaar.

Het Boer Boris-vriendenboekje is een leuke aanvulling op de ongekend populaire prentenboekenserie van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Sinds het eerste deel in 2012 verscheen is het stoere boertje uitgegroeid tot een van Nederlands meest geliefde kinderboekenpersonages, die in elk boek een nieuw boerderij-avontuur beleeft. De serie viel meerdere malen in de prijzen en heeft het met een speciale Boer Boris-voorstelling zelfs tot in het theater geschopt. En Ted en Philip zijn nog lang niet uitverzonnen!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.