Categorie├źn
Libris

Heksje Hazel

Heksje Hazel 9789492986481
Koop online het boek Heksje Hazel. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 21.95. Heksje Hazel heeft EAN 9789492986481 en is geschreven door Phoebe Wahl.

Bekroond met een Zilveren Penseel 2023!
Perfect om voor te lezen aan kinderen tussen de 4-6 jaar oud.
Welkom in het woud waar Heksje Hazel en haar vriendjes in boomstronken wonen. Hazel is een allerliefst heksje dat altijd paraat staat om haar grote en kleine bosvrienden te helpen. Zo redt ze in de lente een verloren ei dat ze tussen de lelietjes-van-dalen vindt en wanneer de paddenstoelen uit de grond schieten, lost ze het mysterie op van de boomstronk die rare geluiden maakt. Maar als de hulst aan de bomen hangt en het mos bedekt is met een dik pak sneeuw, krijgt Heksje Hazel dan wel de hulp die zij op dat moment nodig heeft?
Heksje Hazel is een liefdevol verhaal dat natuur, vriendschap en seizoenen samenbrengt op een manier die eigen is aan Phoebe Wahl. Een instant klassieker, waar lezers keer op keer naar terug zullen grijpen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.