Categorie├źn
Libris

De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld

De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld 9789020605570
Koop online het boek De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld heeft EAN 9789020605570 en is geschreven door Terry Deary.

De geschiedenis van de mens zit vol met walgelijke verhalen. Mensen zijn nu eenmaal de meest gruwelijke wezens op aarde en in de loop van de tijd is er heel wat bloed gevloeid. Dit boek schuwt er niet voor om de donkere kant van de geschiedenis eens in geuren en kleuren uit te lichten. Van hersenknabbelende neanderthalers tot gladiatorgevechten in het oude Rome. Alles wordt met veel (duistere) humor verteld en de hilarische illustraties maken dit een ideaal boek voor kinderen die wel van een beetje spanning en sensatie houden. En hopelijk zal het hen inspireren om het toch net iets anders aan te pakken dan hun historische voorgangers. Die maakten er namelijk maar een bloederige bende van!
Dit boek sluit perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2020: En toen?

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.