Categorieën
Libris

Rondo

Rondo 9789463361231
Koop online het boek Rondo. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.50. Rondo heeft EAN 9789463361231 en is geschreven door Renske Gerstel.

In Rondo, het nieuwe, kleurrijke uitklapboek van Renske Gerstel, valt al wandelend door een drukke winkelstraat van alles te ontdekken. Konijnen rennen voorbij, vanuit een raam spelen kinderen met grote marionetten en op de grond ligt een verloren knuffel. Sommige voorbijgangers dragen vreemde koffers. Wat zou daarin zitten? En waar gaan al deze mensen naartoe?

Ten slotte beland je bij een rij wachtende mensen voor de ingang van een theater. Vouw de deur van dit theater open en ontdek wat eerder nog verborgen was: de uitklapbare binnenkant van het boek. Hier bevindt zich een theaterzaal, gevuld met muziek, dans, licht en limonade én de mensen die eerder op straat te zien waren. Neem plaats op de eerste rij en ontdek wat hierbinnen allemaal gebeurt.

Renske Gerstel volgde haar opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie. Eerder verscheen van haar het originele uitklapboek Hannah.

www.renskegerstel.nl

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.