Categorieën
Libris

Nevermoor Morrigan Crow en het Wondergenootschap

Nevermoor Morrigan Crow en het Wondergenootschap 9789024578634
Koop online het boek Nevermoor Morrigan Crow en het Wondergenootschap. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 20.99. Nevermoor Morrigan Crow en het Wondergenootschap heeft EAN 9789024578634 en is geschreven door Jessica Townsend.

Nevermoor – Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is dé nieuwe magische serie voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar en ouder.
Morrigan Crow is vervloekt. Ze is geboren op Avondstond, de onfortuinlijkste dag om geboren te worden. Niet alleen wordt ze beschuldigd van allerlei rampen, ze is ook gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag.
Maar het loopt allemaal anders…
Vlak voor haar elfde verjaardag wordt ze ontvoerd door Jupiter North, die haar meeneemt naar de magische stad Nevermoor. Daar moet Morrigan strijden voor een plek in het Wondergenootschap. Haar concurrenten zijn honderden andere kinderen die allemaal een bijzonder talent hebben. Morrigan, die nergens in uitblinkt, zal een manier moeten vinden om alle proeven te doorstaan. En dan ontdekt ze ook wat Jupiter al die tijd voor haar verborgen heeft gehouden…

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.