Categorie├źn
Libris

Terug naar de bergen

Terug naar de bergen 9789026329951
Koop online het boek Terug naar de bergen. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 3.99. Terug naar de bergen heeft EAN 9789026329951 en is geschreven door Sarah Leipciger.

Terug naar de bergen van Sarah Leipciger is een ontroerend boek over een bijzondere relatie tussen een vader en zoon, die constant strijden met de natuur, hun familie, de maatschappij en zichzelf. Een jongen rijdt een meisje aan, rijdt door en verdwijnt. Zijn vader is een jager die zijn dagen het liefst doorbrengt in de bergen maar jarenlang voor zijn kinderen is thuisgebleven nadat zijn vrouw hen in de steek had gelaten. Als de politie contact met hem opneemt omdat zijn zoon wordt vermist, vermoedt hij dat hij de enige is die hem kan vinden. Terug naar de bergen is het perfecte boek voor de liefhebbers van Annie Proulx.
‘Terug naar de bergen hield me ’s nachts wakker. Sarah Leipciger heeft hetzelfde zeldzame vermogen als Margaret Atwood om een intelligente en spannende roman te schrijven.’
– Nickolas Butler, auteur van Terugkeer naar Little Wing
‘Helder en mooi, als het zwemmen in een bergmeer.’ – Mark Haddon, auteur van Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.