Categorieën
Libris

Enzo en de strijd tegen de Oni

Enzo en de strijd tegen de Oni 9789021430942
Koop online het boek Enzo en de strijd tegen de Oni. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Enzo en de strijd tegen de Oni heeft EAN 9789021430942 en is geschreven door Thomas van Luyn.

Enzo vindt een vreemd Ding in zijn rugzak…
Het is klein en van metaal, en hoe het daar komt weet hij niet. Wat Enzo ook niet weet, is dat het Ding een bizarre kracht bezit. Wanneer hij daar achter komt is het te laat. Want dan zit hij al op een dak aan de andere kant van de stad. En dan moet hij ook nog eens tegen onzichtbare monsters vechten.
Intussen wil Enzo heel graag niet in elkaar geslagen worden door Yo en Watnou. Gelukkig zijn zij doodsbang voor Kira, Enzo’s beste vriendin. Zou Ken, de nerd die beroemde veldslagen naspeelt, hem kunnen helpen met het Ding en zijn vreemde kracht? En waarom ziet niemand in de klas dat meester Harro knettergek en levensgevaarlijk is?
Enzo en de strijd tegen de Oni is een verhaal vol magie, spanning en humor voor kinderen van, nou, pak 'm beet 10 tot een jaar of 14. Maar pin de schrijver er niet op vast.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.