Categorieën
Libris

Speel piano met Dikkie Dik

Speel piano met Dikkie Dik 9789025775513
Koop online het boek Speel piano met Dikkie Dik. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Speel piano met Dikkie Dik heeft EAN 9789025775513 en is geschreven door Jet Boeke.

In het geluidenboek 'Speel piano met Dikkie Dik' leert de populaire rode kater een liedje spelen op de piano. Dat kan natuurlijk maar één liedje zijn: 'Poesje mauw'!

Dikkie Dik ligt lekker in zijn mand te slapen. Poes Muis weet wel hoe ze hem wakker kan maken: ze begint het liedje 'Poesje mauw' te spelen op de piano. De vrolijke muziek trekt de aandacht van andere poezen, en ook van Dikkie Dik. Wat is er nou leuker dan met z'n allen pianospelen? Speel je mee?

'Speel piano met Dikkie Dik' is uitgerust met gekleurde kartonnen pianotoetsen én pianogeluid. De toetsen van de piano zijn in deze heruitgave bovendien helemaal vernieuwd en makkelijker in te drukken. Een onweerstaanbare combinatie voor elke peuter, die op deze manier spelenderwijs over muziek kan leren. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.