Categorie├źn
Libris

De waanzinnige wereld van Tom Groot

De waanzinnige wereld van Tom Groot 9789025750220
Koop online het boek De waanzinnige wereld van Tom Groot. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. De waanzinnige wereld van Tom Groot heeft EAN 9789025750220 en is geschreven door Liz Pichon.

Fans van 'Het leven van een loser' zullen 'De waanzinnige wereld van Tom Groot' zeker waarderen. En dat is dan nog maar deel 1 van deze megapopulaire kinderboekenserie!In 'De waanzinnige wereld van Tom Groot' maken we via het dagboek van Tom kennis met een groot striptekenaar, een briljant musicus (al is er tot nu toe niemand komen luisteren naar zijn tweemansband…) en een kei in het verzinnen van smoesjes. Zijn grote zus Delia drijft hij tot waanzin, maar zijn lezers zijn vanaf de allereerste bladzijde gek op hem. 'De waanzinnige wereld van Tom Groot' is een heerlijk en hilarisch boek vol lollige krabbels, tekeningen en doedels. Kinderen vanaf 9 jaar zullen ervan smullen – en willen daarna gelijk door naar deel 2!De dagboeken van Tom Groot zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.