Categorie├źn
Libris

Overdag bang en 's avonds dronken

Overdag bang en 's avonds dronken 9789038809564
Koop online het boek Overdag bang en 's avonds dronken. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.50. Overdag bang en 's avonds dronken heeft EAN 9789038809564 en is geschreven door Sylvia Witteman.

Eerst begeeft de ijskast het, lekkend van ouderdom. Dan het internet. De kinderen in de nabijgelegen speeltuin gaan steeds scheller krijsen. Een lek kruipt langs de badkamermuur naar beneden. Buiten zwiept een storm de bomen omver. Waarom kijkt ze al een hele avond naar The Voice? En hoe is ze op een winderig treinstation in Krommenie beland? Dan blijken het allemaal voorboden voor de natuurramp die niemand had verwacht en die haar aan huis kluistert waar de katten elkaar de oorlog hebben verklaard.
Overdag bang en ’s avonds dronken spookt Sylvia Witteman door een verdeeld huis, en probeert ze er met humor het beste van te maken.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.