Categorieën
Libris

Noah – Het verhaal van een overlevende

Noah - Het verhaal van een overlevende 9789044933147
Koop online het boek Noah – Het verhaal van een overlevende. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 12.99. Noah – Het verhaal van een overlevende heeft EAN 9789044933147 en is geschreven door Takis Würger.

Noah Klieger was dertien jaar toen hij zich aansloot bij een Joodse ondergrondse organisatie die Joodse kinderen vanuit België naar Zwitserland smokkelde. Op zijn zestiende kwam hij alsnog in Auschwitz terecht. Hoewel hij nog nooit gebokst had, meldde hij zich aan voor het boksteam en de extra portie soep die de boksers kregen zorgde ervoor dat hij op zijn twintigste de bevrijding van het vernietigingskamp meemaakte.
Noah overleefde vier concentratiekampen en drie dodenmarsen. Zelfs in de donkere, ijskoude uren, vondhij hoop en geluk en de kracht om anderen te redden.

Noah – Het verhaal van een overlevende is het adembenemend verslag van het leven van een held. Een verhaal dat nooit vergeten mag worden.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.