Categorie├źn
Libris

Op de rand van de wereld

Op de rand van de wereld 9789026156458
Koop online het boek Op de rand van de wereld. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 18.99. Op de rand van de wereld heeft EAN 9789026156458 en is geschreven door L.D. Lapinski.

Op de rand van de wereld is het tweede deel in de magische trilogie Reisbureau Wereldvreemd van L.D. Lapinski. De perfecte boeken om in te ontsnappen voor kinderen vanaf 10 jaar. Magisch avontuur vol vaart, humor en fantastisch uitgewerkte werelden.Wanneer piratenkoningin Mez alarm slaat is reisbureau Wereldvreemd in rep en roer. Mez’ wereld De Breek wordt kleiner en kleiner, en dus schieten Jonathan en Flick te hulp. De Breek is een waterwereld vol piraten en meervolk, en een bezoek is niet zonder gevaar. Je koffer vasthouden was nog nooit zo lastig, en Flick moet al haar magie aanwenden om de Breek te redden voordat-ie voor altijd verdwijnt. Maar of dat gaat lukken?Reisbureau Wereldvreemd 2 – Op de rand van de wereld verschijnt in de reeks Magische mysteries.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.