Categorieƫn
Libris

Het kartonnen kasteel

Het kartonnen kasteel 9789024576654
Koop online het boek Het kartonnen kasteel. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Het kartonnen kasteel heeft EAN 9789024576654 en is geschreven door Linda Sarah ; Benji Davies.

Nieuw prentenboek van Benji Davies, illustrator van De kleine walvis (Prentenboek van het Jaar 2017) en Het eiland van opa.Edo en Bart zijn dikke vrienden. Ze spelen altijd samen. Op een dag komt er een nieuwe jongen, Kai. Hij wil ook meedoen. Maar Bart weet niet of hij daar wel zin in heeft. Bart voelt zich buitengesloten en gaat verdrietig terug naar huis. Niet veel later wacht hem een bijzondere verrassing…Een voor kleuters herkenbaar verhaal over vriendschap, met sfeervolle illustraties van Benji Davies en poĆ«tische tekst van Linda Sarah.Over De kleine walvis:'Davies' tekeningen hebben iets vertederends zonder dat het te zoet wordt.'Bas Maliepaard in Trouw'Dit is een boek dat kinderen zullen omarmen en steeds opnieuw naar terug zullen keren.'Kirkus Reviews

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.