Categorieën
Libris

Ik wil mijn hoed terug

Ik wil mijn hoed terug 9789025771980
Koop online het boek Ik wil mijn hoed terug. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 11.99. Ik wil mijn hoed terug heeft EAN 9789025771980 en is geschreven door Jon Klassen.

Een grappig kartonboekje met humor over een beer die iedereen te slim af is!Een beer is zijn hoed kwijt. En aan wie hij ook vraagt, niemand heeft zijn hoed gezien. Maar valt het jouw dreumes op dat konijn iets op zijn hoofd heeft dat verdacht veel lijkt op een hoed..? De beer sprint terug om zijn eigendom op te eisen. Hij lost de kwestie vervolgens op geheel eigen wijze op. Hoe hij dat doet? Kinderen van alle leeftijden zullen gniffelen als ze de grap doorhebben.'Ik wil mijn hoed terug' is een klassieker onder de peuterboeken die je in je kast moet hebben staan. Jon Klassen illustreert in mooie grote beelden zonder al te veel poespas. Kinderen én ouders smullen van zijn werk.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.