Categorie├źn
Libris

Vriendschap is alles

Vriendschap is alles 9789020622348
Koop online het boek Vriendschap is alles. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.99. Vriendschap is alles heeft EAN 9789020622348 en is geschreven door Stine Jensen.

Prachtige non-fictie over vriendschap
Vrienden en vriendinnen: de meeste kinderen hebben ze wel. We zouden niet zonder ze kunnen en willen, maar toch is vriendschap voor veel mensen iets vanzelfsprekends waar ze nooit over nadenken.Waarom hebben we eigenlijk vrienden? Wat voor soorten vrienden bestaan er allemaal, zijn er verschillen tussen jongens┬Č en meisjesvrienden? En wat als je ze niet hebt? Filosoof en schrijver Stine Jensen is een echte ‘vriendschapsprofessor’, en door het lezen van Alles is vriendschap kan elk kind dat ook worden. Het boek staat vol vragen, weetjes en zelfs een vriendschapsquiz om te ontdekken wat voor soort vriend jij eigen lijk bent. Zoals we van de boeken van Stine gewend zijn, geeft het boek zowel kinderen als volwassenen stof tot nadenken, filosoferen of een gesprek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.