Categorie├źn
Libris

Het buitengewone boek dat zichzelf opeet

Het buitengewone boek dat zichzelf opeet 9789048320035
Koop online het boek Het buitengewone boek dat zichzelf opeet. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Het buitengewone boek dat zichzelf opeet heeft EAN 9789048320035 en is geschreven door Susan Hayes ; Penny Arlon.

Dit is een boek dat zichzelf ‘opeet’. Elk snippertje is herbruikbaar en recyclebaar – zelfs de rug, het omslag en alle restjes na het uitknippen!
Elke bladzijde verandert in een project dat jou helpt de aarde te redden: plasticvrije tasjes, insectenhotel-‘kamers’, appelzaaibakjes, upcycle-badges, receptkaarten, picknickuitnodigingen en nog veel meer.
Veel kleine dingen kunnen samen een groot verschil maken!
Susan Hayes is een awardwinnende auteur van geillustreerde non-fictie voor kinderen. Ze gelooft dat alle kinderen een aangeboren nieuwsgierigheid en dorst naar kennis bezitten. Ook Penny Arlon won al diverse prijzen voor haar boeken, die jonge lezers meenemen op een geweldige reis: van de bodem van de zee tot aan de uithoeken van ons zonnestelsel.
Grote ogen, vrolijke gezichten, felle kleuren en veel plezier: deze elementen kenmerken het werk van de Spaanse illustrator Pintachan. Zijn illustraties zijn vrolijk en levendig in hun eenvoud, en Pintachan werkte voor grote merken als Sky 1, The Telegraph en het Engelse Rode Kruis.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.