Categorieën
Libris

Loco mini veilig leren lezen pakket lezen kern 1-6

Loco mini veilig leren lezen pakket lezen kern 1-6 9789048741526
Koop online het boek Loco mini veilig leren lezen pakket lezen kern 1-6. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 29.99. Loco mini veilig leren lezen pakket lezen kern 1-6 heeft EAN 9789048741526 en is geschreven door auteur onbekend.

Kinderen die leren lezen, kunnen hun hart ophalen met de oefenboekjes ik lees kern 1-2-3 en ik lees 4-5-6. Spelenderwijs maken ze de veelzijdige taalopdrachten met gebruik van de blokjes in de basisdoos, die ook in het pakket zit. Alle oefeningen sluiten aan bij Veilig leren lezen, de taal-leesmethode waarmee 80% van de kinderen leert lezen. Een kind controleert zélf of hij de opdrachten goed heeft gemaakt door de basisdoos om te draaien. Een spannend moment! Zijn de figuren hetzelfde? Dan zijn de opdrachten goed uitgevoerd.Inhoud: • Loco mini basisdoos • Opdrachtboekje veilig leren lezen ik lees kern 1-2-3 • Opdrachtboekje veilig leren lezen ik lees kern 4-5-6 Leerdoelen: – Onderscheiden van klanken in woorden – Lezen van woorden en zinnen in het eerste halfjaar leesonderwijs – Oefenen van leesmoeilijkheden – Vergroten van de woordenschatMet Loco oefent je kind spelenderwijs belangrijke vaardigheden. Op school en thuis.Want spelend leren, daar draait het om. Sinds 1968, wie kent het niet!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.