Categorie├źn
Libris

Wolfje wil naar huis

Wolfje wil naar huis 9789025770068
Koop online het boek Wolfje wil naar huis. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Wolfje wil naar huis heeft EAN 9789025770068 en is geschreven door Rachel Bright.

'Wolfje wil naar huis' is een prentenboek vol betoverend mooie natuur en avonturen die nog lang blijven hangen. Wolfje is een stoer wolvenjong dat graag groot wil zijn en denkt niets of niemand nodig te hebben. Maar als Wolfje verdwaalt in het ijskoude sneeuwlandschap, leert hij een belangrijke les: soms heb je iemand nodig die je in veiligheid brengt en weer op weg helpt. Voor kinderen vanaf 4 jaar.Schrijver Rachel Bright en illustrator Jim Field zijn het duo achter populaire prentenboeken als 'Laat maar los, Koala', 'De walvis wilde meer' en 'Twee vechtende eekhoorntjes'. Al hun dierenverhalen zijn prachtig om te zien, heerlijk op rijm en bevatten een wijze les.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.