Categorieën
Libris

Voor ik je laat gaan

Voor ik je laat gaan 9789021043968
Koop online het boek Voor ik je laat gaan. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 23.99. Voor ik je laat gaan heeft EAN 9789021043968 en is geschreven door Kennedy Ryan.

Twee gebroken harten. Eén tweede kans. Voor ik je laat gaan van Kennedy Ryan is een onvergetelijke second chance romance voor fans van Colleen Hoover en Rebecca Yarros.
Yasmen en Josiah zijn zielsverwanten. Ze hebben de once in a lifetime-liefde waar je van droomt: een tijd vol passie, hard werken, grote dromen en veel liefde, ook voor hun twee kinderen.
Maar dan treft het noodlot hun familie en het leven waar ze van droomden lijkt onherstelbaar gebroken. Yasmen raakt in een depressie, Josiah stort zich op het runnen van het restaurant en langzaamaan raken ze elkaar kwijt. Tot Yasmen het niet meer aankan en een scheiding aanvraagt.
Twee jaar later hebben ze een nieuw ritme gevonden in het co-ouderschap van hun twee kinderen en het runnen van hun succesvolle restaurant. Ook beginnen ze allebei voorzichtig met daten. Maar als magneten blijven Yasmen en Josiah naar elkaar toe bewegen, en beginnen ze zich af te vragen of ze elkaar écht kunnen laten gaan…
‘Rauw, realistisch en schitterend.’ Colleen Hoover
‘Hartverscheurend, sexy en hoopvol. Kennedy Ryan stort haar hele ziel in alles wat ze schrijft.’ Emily Henry

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.