Categorieën
Libris

Voor de klas

Voor de klas 9789026361135
Koop online het boek Voor de klas. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 20.99. Voor de klas heeft EAN 9789026361135 en is geschreven door Merel van Vroonhoven.

In Voor de klas zijn de populaire columns uit de Volkskrant van Merel van Vroonhoven, voormalig topvrouw, nu leraar, gebundeld.
Op het hoogtepunt van haar carrière besluit Merel van Vroonhoven haar hart te volgen en de bestuurskamer voor het klaslokaal te verruilen. Met de slagvaardigheid en tomeloze inzet waar ze in haar vorige werk bekend om stond, hoopt ze als leraar veel te bereiken.
In haar columns koppelt ze haar ervaringen aan haar vorige leven en grotere vraagstukken. Op een school voor speciaal onderwijs leert ze – met vallen en opstaan – in de praktijk dat leidinggeven aan kinderen niet eens zo anders is dan aan directeuren, en dat het zeker niet makkelijker is. Ook ontdekt ze van dichtbij dat niet elk kind dezelfde kansen krijgt. En dat je met kleine stapjes ontroerend mooie dingen kunt bereiken. Voor de klas is dan ook een boek vol inspirerende, aangrijpende en kritische verhalen, die het enorme belang van goed onderwijs en de waarde van het leraarschap onderstrepen.
Voor de klas van Merel van Vroonhoven is herkenbaar voor iedereen die in het onderwijs werkt én voor de top van het bedrijfsleven.
‘Méér dan een bijzonder persoonlijk verhaal; het is een scharnierpunt in de geschiedenis.’ – Sheila Sitalsing over De stap in de Volkskrant

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.