Categorieën
Libris

Scherven brengen geluk

Scherven brengen geluk 9789402562880
Koop online het boek Scherven brengen geluk. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 7.99. Scherven brengen geluk heeft EAN 9789402562880 en is geschreven door Robyn Carr.

Als je leven in duizend scherven ligt, kun je wel wat hulp gebruiken bij het oprapen…
 
Anna McNichol heeft haar leven prima op orde. Als dochter van een alleenstaande moeder heeft ze keihard gewerkt om haar drie kinderen alles te bieden wat ze zelf tekortkwam. En nu haar kinderen het huis uit zijn, zit haar carrière in de lift en is ze klaar om voor zichzelf te kiezen. Haar huwelijk is niet altijd perfect, maar ze is vast van plan oud te worden met haar echtgenoot.
 
Dan overlijdt haar man plotseling en stort haar zorgvuldig opgebouwde leventje in elkaar. De mysterieuze jonge vrouw bij de herdenkingsdienst vormt het bewijs dat haar echtgenoot geheimen had, en Anna is vastberaden om de waarheid boven tafel te krijgen. Voor het eerst heeft ze niet meer alle touwtjes in handen. Maar terwijl ze met de ene uitdaging na de andere wordt geconfronteerd, krijgt ze steun uit onverwachte hoek…

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.