Categorieën
Uncategorized

Lieve mama

Lieve mama 9789044628814
Koop online het boek Lieve mama. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 9.99. Lieve mama heeft EAN 9789044628814 en is geschreven door Esther Verhoef.

Hoever ga jij om je gezin te beschermen?
Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien.
De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner.
Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar daarmee is de nachtmerrie voor Helen nog maar pas begonnen…
Esther Verhoef brengt met Lieve mama het gevaar onbehaaglijk dichtbij, en laat de lezer achter met de vraag: wat zou ík doen?
Je denkt dat je je grenzen kent.
Maar als je gezin in gevaar is… hoever ga je dan?
'Esther Verhoef heeft zichzelf overtroffen.'
MARGRIET
www.estherverhoef.nl
www.escober.nl
www.uitgeverijprometheus.nl
Esther Verhoef is een van de succesvolste en meest veelzijdige schrijvers van Nederland. Van haar psychologische thrillers en romans werden 1,9 miljoen exemplaren verkocht. Verhoefs werk is in tal van talen verschenen en meerdere malen bekroond en genomineerd. Ze won o.a. de NS Publieksprijs, de Hebban Crimezone Award en de Diamanten Kogel.
'Verhoef schetst personages die uitstijgen boven de standaard thrillerstereotypen.' BARNES & NOBLE REVIEW
'Esther Verhoef hoort duidelijk tot de schrijvende elite in ons land.' ALGEMEEN DAGBLAD
'Met Lieve mama heeft Esther Verhoef zichzelf overtroffen. Geweldige thriller!' MARGRIET

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.