Categorieën
Libris

In topvorm (maar soms even niet)

In topvorm (maar soms even niet) 9789025762513
Koop online het boek In topvorm (maar soms even niet). Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. In topvorm (maar soms even niet) heeft EAN 9789025762513 en is geschreven door Liz Pichon.

'In topvorm (maar soms even niet)' is alweer deel 9 in de superpopulaire serie over Tom Groot, die zich dit keer kandidaat stelt voor het leerlingenbestuur. Als dat maar goed gaat…Zo word je volgens Tom Groot de beste van de klas:1. Blijf wakker tijdens de les (is best nuttig).2. Maak géén rare tekeningen van je leraar.3. Blijf uit de buurt van de pestkop van de klas.4. Zorg dat je vader en je moeder niet in je agenda schrijven.5. Laat je niet op je kop zitten door je humeurige zus Delia (heeft niets met school te maken, maar toch handig om te weten).Ook al houdt Tom zich niet aan zijn eigen regels, hij waagt het toch om zich kandidaat te stellen voor het leerlingenbestuur. Maar zoals bij Tom wel vaker het geval is, verloopt niet alles volgens plan… en dat levert weer een hilarisch boek op! 'In topvorm (maar soms even niet)' is perfect voor kinderen vanaf 9 jaar.De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.