Categorie├źn
Libris

Ik weet waarom gekooide vogels zingen

Ik weet waarom gekooide vogels zingen 9789044544282
Koop online het boek Ik weet waarom gekooide vogels zingen. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 28.99. Ik weet waarom gekooide vogels zingen heeft EAN 9789044544282 en is geschreven door Maya Angelou.

De kleine Maya en haar broer groeien in het Amerika van de jaren dertig op bij hun zwaar gelovige oma in het straatarme en door en door racistische Zuiden. Wanneer de kinderen bij hun moeder in St. Louis moeten gaan wonen, wacht Maya een zware beproeving. Toch groeit ze, mede dankzij de literatuur, uit tot een jonge vrouw die vertrouwt op haar eigen kracht.
Ik weet waarom gekooide vogels zingen is een autobiografische moderne klassieker die wereldwijd al talloze lezers heeft geraakt.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.