Categorieën
Libris

Het raadsel van alles wat leeft

Het raadsel van alles wat leeft 9789025753467
Koop online het boek Het raadsel van alles wat leeft. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 27.99. Het raadsel van alles wat leeft heeft EAN 9789025753467 en is geschreven door Jan Paul Schutten& Floor Rieder.

Polare Jeugdboek van het jaar 2013Winnaar Nienke van Hichtum-prijs 2013, de tweejaarlijkse literatuurprijs voor kinderboeken in de leeftijdscategorie dertien jaar en ouder.Uit de pers: 'Helemaal geslaagd. […] Wat een leuk boek! – NRC Handelsblad''[…] één van de mooiste kinderboeken in jaren.' – de VolkskrantMet dit prachtige boek levert succesauteur Jan Paul Schutten zijn magnum opus af. Of in ieder geval zijn voorlopige magnum opus, want gelukkig denkt hij nog niet aan ophouden. Hij deelt hierin met ons zijn kennis over het wonder van het leven en de evolutie. Wat is 'leven' precies, hoe is het ontstaan, hoe planten levende dingen zich voort en waarom gaat alles wat leeft ooit dood? Wat heeft Cor Grootjes uit Driel gemeen met een haai? Of met de bacteriën in zijn sokken? Dat zijn slechts enkele van de grote vragen waar Jan Paul Schutten een helder antwoord op geeft. De prachtige illustraties zijn van Floor Rieder.” Al bij het aanschouwen van dit informatieve jeugdboek word je hebberig en nieuwsgierig; ” Een oogverblindende vormgeving, goud op snee, vol prikkelende, levendige illustraties van Floor Rieder die de evolutietheorie, beschreven in wonderschone teksten van Jan Paul Schutten, zoals geen ander dat kan, tot leven roepen en behapbaar maken, dit boek moet iedereen lezen, ook de “Grote Kinderen” onder ons… ” – Maria Lievense, kinderboekenexpert bij Polare

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.