Categorieën
Libris

Dikkie Dik gaat in bad

Dikkie Dik gaat in bad 9789025746148
Koop online het boek Dikkie Dik gaat in bad. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 10.99. Dikkie Dik gaat in bad heeft EAN 9789025746148 en is geschreven door Jet Boeke.

Het populaire badboekje 'Dikkie Dik gaat in bad', met een grappige tekst op rijm, zit nu in een mooi stevig netje met twee waterspuitertjes – eentje van Dikkie Dik en eentje van zijn eendje. Daarmee is dit badboekje gegarandeerd een succes, want zeg nou zelf: wie wordt er nou niet vrolijk van een watergevecht met de beroemde oranje kater? Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.