Categorie├źn
Libris

De problemen van Boris & Berber

De problemen van Boris & Berber 9789491707223
Koop online het boek De problemen van Boris & Berber. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.50. De problemen van Boris & Berber heeft EAN 9789491707223 en is geschreven door Aby Hartog.

Boris en Berber. Wat ze ook doen, of ze nu zoet zijn of stout, fantasierijk of verveeld, aardig of gemeen, ze komen steeds weer in de problemen. Ouders, brandweerlieden, politieagenten, schoolmeesters, buren, ze hebben wat te stellen met Boris en Berber.
Fijn om zelf te lezen, ook heel goed om voor te lezen. Voor kinderen en ouders die een geintje wel kunnen waarderen. Een bundel voor kinderen die geduldig door een heel boek heen komen, maar ook voor hen die wat minder lang geconcentreerd kunnen lezen. En dan ook nog prachtig geïllustreerd!
Meer dan 25 vrolijke verhalen voor kinderen van een jaar of 8 tot een jaar of 11, over een niet altijd even deugdzaam -maar wel lief- duo.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.