Categorie├źn
Libris

De dinosaurus redding

De dinosaurus redding 9789043932127
Koop online het boek De dinosaurus redding. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 9.99. De dinosaurus redding heeft EAN 9789043932127 en is geschreven door SJ King.

In ‘De dinosaurus redding’ reizen Tamiko en Cheng 150 miljoen jaar terug in de tijd om een kostbaar dinosaurusei te redden. Tijdens hun zoektocht worden ze achternagezeten door gigantische, hongerige allosaurussen. En als ze het ei eindelijk hebben gevonden, begint het ook nog open te barsten! Kunnen ze het ei veiligstellen?
In de kinderboekenserie ‘De acht avonturiers’ komen kinderen uit alle hoeken van de wereld samen om problemen op te lossen, mysteries te ontrafelen en kennis te verzamelen over de planeet – en de wereld daarbuiten. Van dinosaurussen tot ruimtevaart en van geschiedenis tot natuur: elk lid van de acht avonturiers heeft zijn eigen expertise. Maak kennis met de hele club kinderen en kom meer te weten over wat elk van hen speciaal maakt! Het perfecte boek voor leergierige kinderen vanaf 7 jaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.