Categorie├źn
Libris

De ambulance

De ambulance 9789047850175
Koop online het boek De ambulance. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 9.99. De ambulance heeft EAN 9789047850175 en is geschreven door Neville Astley.

'Peppa Pig – De ambulance' is een toegankelijk prentenboek over het ziekenhuis en de ambulance, voor kinderen vanaf 2 jaar.Een paar dagen geleden heeft Pedro Pony zijn been gebroken. Dokter Bruinbeer heeft hem met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vandaag gaat Peppa samen met haar vriendjes en juffrouw Gazelle bij hem op bezoek in het ziekenhuis. Ze tekenen op het gips van Pedro en Pedro vertelt hoe het is om in het ziekenhuis te liggen.Peppa Pig is het schattige en ondeugende biggetje uit de gelijknamige wereldberoemde en razend populaire animatieserie. Ze woont samen met haar kleine broertje George, Mama Big en Papa Big en houdt van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Peppa's avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.