Categorieën
Uncategorized

Zwarte piste

Zwarte piste 9789044962680
Koop online het boek Zwarte piste. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 6.99. Zwarte piste heeft EAN 9789044962680 en is geschreven door Suzanne Vermeer.

Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Weg van haar agressieve ex-man Richard die haar niet met rust kan laten en weg van haar baan als supermarktcheffin, terwijl ze voor de crisis binnenhuisarchitecte was. Dan ziet ze een advertentie voor een gecombineerde oppas en gastvrouw in Zwitserland van een Nederlands echtpaar met kinderen dat vakantiehuisjes verhuurt en bouwt. Saskia wordt aangenomen, maar merkt na een tijdje dat ook daar niet alles is wat het lijkt. Jules en Zalia Laponder delen een groot verdriet dat voor een steeds grotere spanning zorgt. Gelukkig zorgt haar nieuwe vlam Klaus nog voor wat afleiding. Maar alles verandert als ze een gesprek tussen Jules en een andere vrouw opvangt en Richard opeens weer voor de deur staat. Hij heeft er alles voor over om Saskia terug te krijgen… Toch?

De pers over Zwarte piste :

`Wie ooit één vrouwenthriller gelezen wil hebben, is met dit boek goed af. – nrc.next

`Zwarte piste is vlot geschreven in een heldere stijl. Een lekker boek. – Algemeen Dagblad

'Voor fervente wintersporters is dit boek een aanrader.' – De Telegraaf

`Een bloedspannend verhaal. – Grazia

`Een bloedspannend verhaal van de succesvolle thrillerauteur van eigen bodem. […] Zwarte piste leest heerlijk weg en vanaf het begin word je als lezer het verhaal ingetrokken. Dat komt mede door de zeer aantrekkelijke schrijfstijl van Suzanne Vermeer. Zwarte piste is een eersteklas vrouwenthriller vol vakantiegevoel, wintersportperikelen, relatiedrama van een sterke vrouw in een scheiding, maar ook liefde en hoop. – West-Friesland op zondag

`Een eersteklas vrouwenthriller vol vakantiegevoel, wintersportperikelen, relatiedrama van een sterke vrouw in een scheiding, maar ook liefde en hoop. – Quizted

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.