Categorie├źn
Libris

Zuurdesembrood bakken

Zuurdesembrood bakken 9789000382163
Koop online het boek Zuurdesembrood bakken. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 24.99. Zuurdesembrood bakken heeft EAN 9789000382163 en is geschreven door Natalya Syanova.

Zuurdesembrood bakken met het hele gezinZuurdesem brood bakken is een fris boek waarin kinderen met hun ouders kunnen leren hoe je zelf brood kunt bakken. De recepten zijn heel divers en nodigen echt uit om te gaan bakken. De uitleg om zelf zuurdesem op te starten is duidelijk en ook de recepten zijn stap voor stap beschreven met heldere foto’s zodat iedereen meteen aan de slag kan.Het boek bevat recepten voor landbrood, chocoladedesembrood, rozijnenkaneelbrood, hartige (zoals kaas-scones en tortilla’s) en zoete (bananenbrood en Chocolate Chip Cookies) hapjes met restjes zuurdesem. Als je wat minder tijd en ervaring hebt, vind je in dit boek ook voldoende van je gading: supersnelle melkbolletjes, naan, pretzelhapjes of donuts.Met een aanbeveling en extra tips van Levine van Doorne, auteur van Brood uit eigen oven en vele andere succesvolle broodboeken.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.