Categorieƫn
Libris

Zondeval

Zondeval 9789461092724
Koop online het boek Zondeval. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 8.99. Zondeval heeft EAN 9789461092724 en is geschreven door Marianne Hoogstraaten ; Theo Hoogstraaten.

Emilie heeft de verloren gewaande brieven van Michelangelo in haar bezit. Maar er zijn meer mensen die deze brieven – vanwege hun explosieve inhoud – in handen zouden willen krijgen. Al snel beseft Emilia dat de jacht op haar geopend is.
Florence 1526
Mire heeft Angelina en Michael, haar twee kinderen, allebei iets nagelaten waarmee ze hun een bezorgde toekomst dacht te bezorgen. Niet lang na haar dood reizen de twee samen naar Rome om Michaels vader te zoeken. Daar blijken de laatste geschenken van hun moeder kostbaarder dan ze dachten…
Marianne en Theo Hoogstraaten leggen in hun boeken op een prachtige manier de link tussen heden en verleden. Inmiddels hebben ze negen veelgeprezen thrillers op hun naam staan, waaronder Bloedlink en de Verleidsters.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.