Categorie├źn
Libris

Zoek en vind

Zoek en vind 9789025746834
Koop online het boek Zoek en vind. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Zoek en vind heeft EAN 9789025746834 en is geschreven door Olivier Dunrea.

'Gonnie & vriendjes – Zoek en vind' is een heerlijk zoekboek bomvol flapjes, wieltjes, schuifjes en andere verrassingen. Alle gansjes hebben zich verstopt en Gonnie gaat hen zoeken. Gijsje, Bo en Eddie heeft ze zo gevonden, maar waar zou Ollie nu toch zitten? In de boot? Tussen de appels? Of toch onder de bloempot?

'Gonnie & vriendjes – Zoek en vind' is een zoekboek vol flapjes om achter te kijken, wieltjes om aan te draaien, stofjes om aan te voelen, schuifjes om aan te trekken en duwen – en zelfs een wrijf-en-ruik-plekje! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Gonnie en haar vriendjes zijn al meer dan 15 jaar favoriet bij Nederlandse en Vlaamse peuters. De populaire serie van Olivier Dunrea is namelijk niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Een gouden combinatie voor peuters!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.