Categorie√ęn
Libris

Zo klinkt verandering

Zo klinkt verandering 9789000378722
Koop online het boek Zo klinkt verandering. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Zo klinkt verandering heeft EAN 9789000378722 en is geschreven door Amanda Gorman.

Indrukwekkend prentenboek van Joe Bidens inauguratiedichter Amanda Gorman
Change Sings is vertaald door Gershwin Bonevacia, Amsterdamse Stadsdichter.
In haar eerste kinderboek, Zo klinkt verandering, roept de veelgeprezen Amanda Gorman iedereen op om je kracht te gebruiken om een verschil te maken in de wereld, in je omgeving en vooral in jezelf. De woorden van Gorman dagen je uit en zijn kleurrijk, liefdevol en hoopgevend. Ze heeft een boodschap voor de hele wereld en is een rolmodel voor kinderen. Loren Long maakte de prachtige illustraties.
Zo klinkt verandering¬†is een boek dat belangrijke thema’s als diversiteit, inclusiviteit en je dromen waarmaken op een toegankelijke manier beschrijft. De kleurrijke illustraties, liederrijke teksten en inspirerende boodschap maken dit boek tot een feest voor jong en oud!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.