Categorie├źn
Libris

Zara Zoemmm redt de bijen

Zara Zoemmm redt de bijen 9789048320202
Koop online het boek Zara Zoemmm redt de bijen. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Zara Zoemmm redt de bijen heeft EAN 9789048320202 en is geschreven door Catherine Jacob.

Dit is Zara Zoemmm!
Ze is niet bang voor kriebelpootjes, spinnenwebben of vieze laarzen, en ze is gek op kleine beestjes – hoe slijmerig of harig ze ook zijn… En de bijen hebben haar hulp nodig! Kan Zara, samen met haar magische vergrootglas, haar kruipende en vliegende vriendjes helpen?
Catherine Jacob is een auteur, awardwinnende tv-correspondent en moeder van drie kleine kinderen. Voor haar werk als milieucorrespondent reisde ze de hele wereld rond, van het Amazonewoud tot aan de poolcirkel. Lucy Fleming studeerde Illustratie aan de University of Lincoln, en haar stijl kenmerkt zich door magische elementen. Haar vrije tijd brengt ze het liefst in de buitenlucht door.
Met reuzzze interessante weetjes over beestjes!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.