Categorieën
Libris

Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes

Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes 9789043921282
Koop online het boek Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes heeft EAN 9789043921282 en is geschreven door Hanneke de Zoete.

Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes is hét doeboek voor alle kinderen tussen 4 en 8 jaar die graag kijken naar de filmpjes van Saar en Janna op Youtube (@dezoetezusjes). Nu kunnen zij lekker zelf aan de slag gaan!

Dit boek is een bron van knutselideeën, lekkere bakrecepten, verrassende spelletjes, de gaafste challenges en nog veel meer. Ideaal voor vrije middagen en het weekend zodat kinderen veel plezier kunnen hebben samen met hun ouders of broers en zussen. Het perfecte boek om te knutselen en creatief bezig te zijn met kinderen!

Cadeautip!

Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes is tevens het allerleukste cadeau voor elk kind om te geven of te krijgen! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.