Categorie├źn
Libris

Winde Wildeling en het moerasmonster

Winde Wildeling en het moerasmonster 9789047714972
Koop online het boek Winde Wildeling en het moerasmonster. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Winde Wildeling en het moerasmonster heeft EAN 9789047714972 en is geschreven door Gill Lewis.

Winde is verhuisd. Haar nieuwe huis grenst aan een overwoekerd terrein.
Als ze op een ochtend de grens oversteekt, gebeurt er iets magisch: ze betreedt de Wildernis – een spannend bos dat veel groter is dan ze had gedacht. Waar zich geheimen schuilhouden, een heks woont en zelfs een monster de omgeving onveilig maakt.
Daar ontmoet ze de Wildelingen: kinderen die zich Muis, Raaf, Vos en Haas noemen. En Winde verandert. Ze wordt Winde Wildeling en gaat met de andere Wildelingen op zoek naar het monster dat hun vriend heeft ontvoerd.
De Wildernis komt tot leven door de fantasie van de kinderen. Dit boek is een ode aan de kracht van de natuur en de verbeelding. Het moedigt kinderen aan om te ontdekken, om nieuwsgierig te zijn, om avonturen te beleven.
Het begin van een geweldige serie, met vrolijke tweekleuren-illustraties van Rebecca Bagley.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.