Categorieën
Libris

We hebben het over je gehad

We hebben het over je gehad 9789044650907
Koop online het boek We hebben het over je gehad. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 20.00. We hebben het over je gehad heeft EAN 9789044650907 en is geschreven door Stéphanie Hoogenberk.

Liefde kan ingewikkeld zijn, maar vriendschap is nog een stuk lastiger.Wat doe je als je al tweeëntwintig jaar bevriend bent maar steeds een vervelend gevoel aan een afspraak overhoudt? Wie van je vrienden verdraag je twee weken op reis? Waar vind je nieuwe vrienden als je oude vrienden kinderen krijgen? Kun je je zomaar bij een bestaande vriendinnengroep aansluiten?In We hebben het over je gehad schrijft Stéphanie Hoogenberk over haar ervaring met vriendschappen. Ze doet dat even geestig als genadeloos, over haar vriendinnen, maar vooral ook over zichzelf. Lezers van Volkskrant Magazine, LINDA., Hard gras en Quote kennen haar pen al. Nu is de rest van Nederland aan de beurt.Stéphanie Hoogenberk (1985) is schrijver en journalist. We hebben het over je gehad is haar literaire debuut.Over Stéphanie Hoogenberk:’Stephanie Hoogenberk spaart zichzelf niet in dit ijzersterke debuut. De personages worden met zo’n haarscherpe pen getekend, dat je net zo’n hekel aan ze krijgt als de schrijfster zelf. Ronduit meeslepend zijn de zelfportretten.’ Herman Koch’Stéphanie beschrijft het leven precies zoals het is, met alle geestige en pijnlijke dingen die mensen doen en zeggen. Dit zijn geen verhalen, het zijn belevenissen. Je wil tegen het boek schreeuwen, je wil je verbergen. Het is echt, en echt gigantisch grappig.’Cindy Hoetmer’In toenemende mate de grappigste schrijver van Nederland.’Henk Spaan

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.