Categorie├źn
Libris

Wat zie jij op de boerderij?

Wat zie jij op de boerderij? 9789025779191
Koop online het boek Wat zie jij op de boerderij?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 11.99. Wat zie jij op de boerderij? heeft EAN 9789025779191 en is geschreven door Camilla Reid.

'Wat zie jij op de boerderij?' is een interactief telboek vol schapen, koeien, varkens en andere favoriete boerderijdieren – en natuurlijk een brullende trekker! Welke dieren komen er voorbij op Boer van Bemmels boerderij? Verschuif de knoppen over de pagina's en breng de drukke boerderij tot leven.

Kinderen kunnen met de knoppen langs de landweg schuiven om alle favoriete boerderijdieren te tellen en aan het einde van het boek naar bed te brengen. Dit unieke telboek, met charmante retro-illustraties en een vleugje nostalgie, is perfect om kinderen vertrouwd te maken met tellen en cijfers. Geschreven door bestsellerauteur Camilla Reid en prachtig geïllustreerd door Jill Howarth, is dit boek een geweldige toevoeging aan de boekenkast van elke jonge dierenliefhebber vanaf 18 maanden.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.