Categorie├źn
Libris

Wat je achterlaat

Wat je achterlaat 9789044970418
Koop online het boek Wat je achterlaat. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 7.99. Wat je achterlaat heeft EAN 9789044970418 en is geschreven door Tom Vowler.

Wat als alles waarin je geloofde in duigen valt?

In het prachtige Dartmoor lijkt Anna een zorgeloos en vrij leven met haar familie te hebben. Maar als een gevangene ontsnapt uit een nabijgelegen instelling leidt dit tot een serie gebeurtenissen die alles op losse schroeven zet. Anna wordt overbezorgd om haar kinderen en steeds afstandelijker naar haar man Robert. Waarom gedraagt ze zich zo vreemd? Is haar angst terecht?

En dan is er mevrouw Jacobs, een idealistische jonge lerares op een middelbare school. Vastbesloten haar leerlingen te stimuleren, neemt ze een van hen, Jamie, onder haar hoede en geeft hem thuis bijles. Als hij haar op een avond aanvalt, lijkt niemand te geloven wat er is gebeurd, zelfs niet de mensen die het dichtst bij haar staan. Ze heeft het zwaar met de gevolgen en doet haar uiterste best ergens anders een nieuwe start te maken.

Twee vrouwen, twee totaal verschillende verhalen. Maar als ze samenkomen, loopt de spanning steeds hoger op

`Intrigerend en spannend, zo zie je maar hoe het verleden je kan inhalen en begraven geheimen uiteindelijk altijd een weg naar boven weten te vinden. Reviewingtheevidence.com

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.