Categorieën
Libris

Wat gaat Dook nu doen?

Wat gaat Dook nu doen? 9789461183156
Koop online het boek Wat gaat Dook nu doen?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 24.95. Wat gaat Dook nu doen? heeft EAN 9789461183156 en is geschreven door Ganit Levy ; Adir Levy.

9 verhalen in 1!
Dook is een gewone jongen met bijzondere krachten. Dook is aan het oefenen om zijn krachten steeds beter te leren kennen en gebruiken. Zijn belangrijkste kracht is: KIESKRACHT.
Met deze KIESKRACHT kan Dook het verschil maken in hoe zijn dag verloopt. Lukt het hem om zijn emoties in bedwang te houden? Of heeft hij een uitbarsting en reageert hij op zo'n manier dat zijn dag minder prettig verloopt?
Wat gaat Dook nu doen? is een interactief kinderboek ter ontwikkeling en ondersteuning van de executieve functie ‘emotieregulatie’, de functie in je brein die het mogelijk maakt om je gedrag te sturen. De belevenissen van Dook stimuleren kinderen om te begrijpen hoe het maken van bepaalde keuzes het verloop van zijn dag kunnen beïnvloeden. In het boek duik je in een dag uit het leven van Dook. Gedurende de dag komt hij in zeer herkenbare situaties terecht die allerlei emoties bij hem oproepen. Als lezer navigeer je door de verhaallijnen door het maken van verschillende keuzes namens Dook. Dit zal ongetwijfeld ook kieskracht in het dagelijks leven stimuleren!
Het interactieve aspect, de vele verschillende verhaallijnen en de herkenbare situaties zorgen voor veel leesplezier voor kinderen van 4 tot 8 jaar.
Met gratis poster!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.