Categorieën
Libris

Was de aarde vroeger plat?

Was de aarde vroeger plat? 9789025767921
Koop online het boek Was de aarde vroeger plat?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Was de aarde vroeger plat? heeft EAN 9789025767921 en is geschreven door Bette Westera.

In 'Was de aarde vroeger plat? Vragen die om versjes vragen' beantwoorden de bekroonde Bette Westera en Sylvia Weve levensvragen van kinderen met versjes en illustraties. Vaak geven die versjes aanleiding tot weer een nieuwe vraag. En Sylvia Weve geeft daaraan in haar illustraties wéér een andere draai. Een gedichtenbundel om eindeloos opnieuw in te verdwalen.'Er zijn vragen / die om antwoord vragen', zo dicht Bette Westera, 'Er zijn ook vragen / die vragen om een versje / een gedicht / een schilderij'. Een gedichtenbundel zoals we van dit Gouden duo gewend zijn: om eindeloos opnieuw in te verdwalen.Bekroond met de Gouden Poëziemedaille 2018 en bekroond met een Zilveren Griffel 2018.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.