Categorieën
Libris

Waarom kan ik niet gewoon gelukkig zijn?

Waarom kan ik niet gewoon gelukkig zijn? 9789180950121
Koop online het boek Waarom kan ik niet gewoon gelukkig zijn?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 12.95. Waarom kan ik niet gewoon gelukkig zijn? heeft EAN 9789180950121 en is geschreven door Esther van Fenema.

We hebben allemaal wel eens tijdelijk last van psychische klachten, maar als ze langer aanhouden kunnen ze ons leven te veel beïnvloeden. Dan kan de psychiater helpen. Want ook al lijkt elk probleem uniek, toch zijn er herkenbare patronen. Een goede psychiater (of psycholoog) verstaat de kunst om die te herkennen, te ontdekken hoe ze zijn ontstaan en advies te geven hoe ermee om te gaan. In 'Waarom kan ik niet gewoon gelukkig zijn?' laat Esther van Fenema de luisteraar meekijken in haar spreekkamer, maar ook in haar eigen hoofd. We zijn getuige van haar gesprekken met patiënten die worstelen met veelal herkenbare problemen (met kinderen, ouders, partners, druk van de omgeving, maar in de kern: vooral met zichzelf). Daarnaast laat Esther van Fenema ons delen in haar gesprekstechnieken: wat denkt ze en waarom reageert ze zoals ze doet? De patiënten die de revue passeren zijn fictief maar gebaseerd op een groot aantal praktijkgevallen van mensen zoals jij en ik, die het eigenlijk best redelijk voor elkaar hebben, maar toch niet echt gelukkig zijn.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.